Moderne inloopkast op maat gemaakt

Een moderne inloopkast op maat gemaakt, de droom voor veel mensen. Onze klant wilde van deze droom realiteit maken. Wij bij DIEVORM realiseren graag de dromen van onze klanten, omdat dit tot prachtige unieke ontwerpen leidt. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben wij samen met de klant bepaald wat de wensen en eisen zijn voor de inloopkast. Een ding was vanaf het begin al zeker. De kast moet zowel praktisch als esthetisch zijn, omdat er een open doorgang is naar de slaapkamer. 

Met deze hoofdeis in gedachten zijn wij drie verschillende ontwerpen gaan maken. In die ontwerpen laten wij verschillende indelingen zien die mogelijk zijn. De klant besloot om met het tweede ontwerp verder te gaan. Een speelse combinatie van verschillende hoogtes en dieptes. Maar hoe ziet dat er dan uit? Dat is stap twee, het kiezen van materialen. Door de dynamiek in de layout van het ontwerp, wil de klant ook verschillende materialen gebruiken. Zij wil dat de ruimte speels en vrolijk is van sfeer. Geen probleem natuurlijk, door de vele verschillende DecoLegno stalen, heeft de klant een mooie combinatie kunnen kiezen. 

moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM

De basis van de kasten bestaat uit wit gemelamineerd spaanplaat. De hoge kasten hebben fronten en zijkanten van DecoLegno gekregen. We hebben de collectie PrimoFiore gebruikt, omdat deze een leerlook heeft. Deze afwerking geeft extra textuur in de ruimte. Voor de onderste lage kast, is een licht bruine egale kleur van DecoLegno gekozen. Het bruin en het wit wordt gescheiden door een doorlopend zwart blad van gemelamineerd spaanplaat. Ook de twee hangende kasten zijn compleet van zwart gemelamineerd spaanplaat gemaakt. Als eye-catcher is in de ruimte een wand bekleed met een vrolijke stof van Rubelli. Het geel en de bloemenpatroon vallen goed op ten opzichte van de neutrale kasten. Om het totaalplaatje af te maken is er ten slotte nog gekozen om een koperen stang op te hangen voor hangkleding. De kleuren, texturen en afmetingen geven de ruimte een speelse en vrolijke sfeer. Perfect passend bij de klant.

inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM

Bij deze klant is de droom van een moderne inloopkast realiteit geworden. Wilt u ook uw droom realiseren? Of wilt u ook een moderne inloopkast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via de mail of telefoon. Als u eerst inspiratie op wilt doen, dan kunt u terecht op onze Instagram, Facebook of Pinterest. Bekijk ook onze portfolio voor afgeronde projecten! Samen maken wij uw interieur perfect.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    moderne_woning_open kasten_speels_design_landhuis_Velp_DIEVORM_lage kast_paddenstoel lamp moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_design_groen_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen vide_open_vakken_kasten_modern_design_speels_dynamisch_lage_kast_glas_DIEVORM_Arnhem_Rotterdam moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Velp speelse_open_vakken_kast_modern_design_wit_hoog plafond_lage kast_DIEVORM_enschede moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen