Moderne keuken renovatie

Een oude keuken zo goed als nieuw!

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij ook oude keukens renoveren. DIEVORM weet precies hoe dit aangepakt moet worden. Deze vraag vloeit vaak voort uit het besef dat de bestaande keuken in principe nog in orde is maar niet meer in het beeld past van deze tijd. Daarnaast is het qua prijs soms zeer interessant als er slechts enkele aanpassingen nodig zijn. Doordat andere meubels worden aangeschaft en kleuren met het jaar veranderen kunnen wij ons goed voorstellen dat op een gegeven moment de keuken er gewoon niet meer bij past. Onze klant in Utrecht zat met precies dit probleem. De keuken droeg niet bij aan het imago en huisstijl van zijn bedrijf en daarom moest er een passende oplossing gevonden worden. Die oplossing hebben wij gevonden!

Omdat de keuken een plek is in huis die veel te verduren krijgt is het noodzakelijk om de juiste materialen te kiezen. De meeste keukenkasten en deuren worden gemaakt van spaanplaat. In principe is dit prima materiaal voor deze toepassing. Echter zijn er veel verschillende kwaliteiten spaanplaat te verkrijgen waarbij u goed moet opletten waar u voor kiest. Voor keukendeuren kiezen wij voornamelijk voor MDF deuren die gespoten zijn door een professionele spuiter, massief hout of voor gemelamineerd spaanplaat. In dit geval zijn wij voor het spaanplaat gegaan, omdat de klant hierdoor qua prijs lager uit kwam maar geen concessie hoefde te maken in de kwaliteit. Het gemelamineerde spaanplaat dat wij gebruiken voor dit soort toepassingen hebben namelijk een laag MDF direct onder het melamine. Hierdoor is het spaanplaat veel steviger en is daardoor beter bestand tegen beschadigingen. De kleuren zijn afgeleid uit het zwart en oranje bedrijfslogo. Door het open vak oranje te maken, knalt de kleur extra door het contrast met de omringende zwarte deuren. Dit is daardoor dan ook echt dè blikvanger van de keuken geworden. De renovatie heeft ervoor gezorgd dat deze oude keuken eindelijk weer zeer modern oogt.

De renovatie bestond uit het vervangen van de wand achter de kraan en de kastdeuren. Daarnaast hebben wij ook extra kasten gebouwd die direct aansluiten op de oude keuken. In het oranje open vak hebben wij spots geplaatst. Hierin komt het koffiezetapparaat van het bedrijf te staan. In de kasten hebben wij een praktische indeling gemaakt zodat er veel opbergruimte is ontstaan. Tot slot hebben we ervoor gekozen om een koof te plaatsen tot aan het plafond. Hierdoor is het moderne gevoel wat deze keuken nu heeft extra versterkt.

Meubelmaker Arnhem, DIEVORM komt altijd met een passend ontwerp!

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen maken van uw oude keuken? Neem contact met ons op en dan gaan wij samen met u kijken naar de beste oplossing op technisch en esthetisch gebied. Voor inspirerende beelden kunt u onze instagram pagina bekijken!

Waarom kiest u voor DIEVORM

-U heeft binnen 2 werkdagen contact met ons.
-Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
-Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
-U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
-DIEVORM zorgt ervoor dat u geen omkijken naar het geheel heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
-Wij bieden u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.


    Maatwerk_zolder_kast_opmaat_garderobekast_schuindak_inbouw_design_strak_modern_verlicht_Arnhem_Nijmegen_Utrecht_Oosterbeek_Amsterdam_Apeldoorn.jpg