Moderne keuken op kleur

Kleurcontrast

Deze moderne keuken is geplaatst in een jaren 30 woning. Daardoor is gekozen voor de groene kleur die in deze periode veel werd toegepast.

Daarentegen heeft de keuken een wit open vak, dat qua kleur contrasteert met de lichtgroene kleur van de kasten. Dit zorgt voor een mooie diepte die nog eens wordt versterkt door de LED spots. We hebben de verlichting op een zodanige manier aangebracht, dat de spots op afstand niet te zien zijn. Dit geeft een mooi rustig beeld.

Greeploos

Wat het geheel verder een rustig beeld geeft is dat alle deuren en laden greeploos zijn. Zelfs de deuren van de koelkast en de vaatwasmachine; deze zijn te openen door op het front te kloppen, waarna deze mechanisch naar voren komt.

Bij deze keuken hebben wij zeer smalle naden, van slechts 3 mm breed, tussen de fronten toegepast. ook dit element zorgt voor een strak resultaat.

Spelen met fronten

De keuze van de afmeting van het front voor de koelkast is bijzonder. Aan de linkerkant van de keuken is een grote deur gemaakt, waarachter de koelkast zit. De deur van de koelkast is echter veel kleiner dan die van het front. Door deze grote deur toe te passen valt deze mooi binnen het gekozen lijnenspel van deze moderne keuken.

Quooker

In deze keuken is de nieuwste Quooker geplaatst. Voorheen waren de kraan en de Quooker losse elementen, nu is het één geheel. Door een ingenieus draaisysteem komt er ook water van 100 graden uit de kraan.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_