Moderne kledingkast onder een schuin dak

Een standaard kledingkast in een ruimte plaatsen waarvan het dak schuin loopt is vrijwel altijd lastig. Daarom maken wij bij DIEVORM elke kast op maat. Onze klant wil ook graag een kledingkast onder een schuin dak laten plaatsen. Daarbij moest er wel nog een oplossing bedacht worden voor de aansluiting van de zonnepanelen, die ook in deze muur bevestigd is. Voor ons is dat natuurlijk geen enkel probleem! Meteen nodigden we de klant bij ons uit op kantoor, zodat we samen alle wensen konden bespreken.

Tijdens het eerste gesprek vertelde de klant de obstakels van de ruimte. Zo is er een aansluiting van de zonnepanelen die bereikbaar moet blijven en daarnaast het schuine dak dat ervoor zorgt dat een rechte kast niet past. Verder gaf de klant aan dat zij een moderne kast willen en dat ze open staan voor verschillende kleuren en texturen. Na het gesprek zijn we bij DIEVORM gaan brainstormen en schetsen. Gedurende het proces kwamen we tot het idee om een neppe achterwand te maken. Deze achterwand kan dus verwijderd worden, zodat er toegang is naar de aansluiting van de zonnepanelen. 

Moderne kledingkast onder een schuin dak_moderne_maatwerk_wandkast_garderobekast_kledingkast_kast op maat gemaakt_schuine kast_schuin dak_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen_Rozendaal_Heelsum

Verder besloten we de kast zo minimalistisch mogelijk te maken, wat het moderne design versterkt. Dit hebben we gedaan door de kast op te delen in vier deuren. Deze deuren zijn greeploos en werken met tip-on systemen. Dit houdt in dat de deur als vanzelf opengaat door middel van een zachte druk op het front. De binnenkant van deze moderne kledingkast is gemaakt van wit gemelamineerd spaanplaat. De klant heeft voor de fronten gekozen om de serie Reflex van DecoLegno te gebruiken. Deze heeft een uitstraling van luxe zijde met een subtiele verticale glansdraad. Door te kiezen voor de Reflex is er een bijzondere en warme sfeer gecreëerd met een exclusieve uitstraling.

Wilt u ook graag een kledingkast onder een schuin dak laten plaatsen? Maar weet u nog niet hoe deze kast er uit gaat zien? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren u tijdens het proces om de beste keuze te maken en daarna bouwen wij met uiterste precisie de kast op maat. Voor inspiratie kunt u in ons portfolio kijken of op onze sociale media: Instagram, Pinterest, Facebook.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.


    Maatwerk_zolder_kast_opmaat_garderobekast_schuindak_inbouw_design_strak_modern_verlicht_Arnhem_Nijmegen_Utrecht_Oosterbeek_Amsterdam_Apeldoorn.jpg