MODERNE, LUXE, DESIGN KEUKEN

De keuken: het hart van het huis.

Dit vertrek is dè plek waar we steeds meer tijd in doorbrengen. Dit komt mede door de trend om in de keuken te eten, waar de vernoeming ‘eetkeuken’ vandaan komt. Het is een plek geworden waar we graag zijn, om lekker te koken en voor gezelligheid. Omdat we steeds diverser eten moet de keuken zich blijven ontwikkelen naar onze wensen. Daarom vond onze klant uit IJburg (Amsterdam) dat het tijd werd om haar oude keuken te vervangen voor een echte design keuken. Natuurlijk hadden wij van DIEVORM hier wel wat creatieve ideeën voor!

Meteen schoten verschillende ideeën door ons hoofd om iets creatiefs, spannends en eigenzinnigs te bouwen. Vooral het idee om diverse, wellicht wat ongewone materialen te gebruiken had onze voorkeur. Na lang gezocht te hebben naar een juist en compleet materiaal- en kleurenpalet vonden wij een combinatie die uitstekend voor deze ruimte geschikt bleek te zijn. Door het stoere RVS blad met het zachte roze plaatmateriaal te combineren, en de matte afwerking hiervan met de glans van het aanrechtblad en de tegels, komen alle verschillende materialen tot hun recht. Hierbij speelt het speciale stro-plaatmateriaal de hoofdrol door af te steken van alle andere materialen. Natuurlijk krijgt het nog eens extra de aandacht gezien dit soort materiaal niet in een minimalistische keuken verwacht wordt.

Deze op maat gemaakte keuken is ruim 3 meter hoog en bijna 8 meter lang. De volledige breedte en hoogte van de ruimte is voor deze keuken gebruikt waardoor de ruimte getransformeerd is tot eetkeuken. De overige ruimte zal namelijk ingedeeld worden met een grote eettafel. De keuken is voorzien van een ingebouwde koelkast, vriezer, vaatwasser en oven. Door gebruik te maken van een servo-drive gaan de koelkast en vriezer open met duwtje tegen de kastdeur. Ook hebben we dit systeem gebruikt voor de lade waar de afvalbakken in staan. Dit maakt het mogelijk om afval weg te gooien met volle handen; door een zachte schop tegen de lade te geven gaat de lade open en kan het afval gedeponeerd worden. Ook hebben wij stopcontacten in de hoge kasten geplaatst zodat diverse keukengereedschappen en overige apparatuur gebruikt kunnen worden.

Meubelmaker Arnhem, DIEVORM komt altijd met een passend ontwerp!

Deze klant kan weer jaren vooruit in een prachtige, kleurrijke keuken. Is het voor uw keuken ook hoog tijd om vervangen te worden? Neem contact met ons op en wij zullen ervoor zorgen dat u jarenlang kan genieten van een volledig op maat gemaakte keuken, van hoge kwaliteit en in de gewenste stijl. Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!

Waarom kiest u voor DIEVORM

-U heeft binnen 2 werkdagen contact met ons.
-Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
-Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
-U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
-DIEVORM zorgt ervoor dat u geen omkijken naar het geheel heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
-Wij bieden u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.

 Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.