Moderne tv meubel met wandkast

Voor onze klant mochten wij in de woonkamer een wandkast en tv-meubel ontwerpen. Doordat de muur voor een gedeelte de kamer in komt ontstond er een natuurlijke afscheiding in waar het tv-meubel en de wandkast zouden komen te staan. Omdat de klanten graag boeken in deze wandkast kwijt wilde hebben we ervoor gezorgd dat deze wandkast niet te diep zou zijn wat bij boeken snel een rommelig beeld kan geven. En omdat we ook deze klant graag verraste, hebben we een voorstel gedaan om deze boekenkast van twee zijdes bereikbaar te maken. Zowel aan de voorkant als aan de zijkant is nu plek om boeken of andere dierbare bezittingen een mooie plek te bieden.

Lijnenspel

Bij DIEVORM laten we onze klanten graag zien hoe een kast zo minimaal mogelijk eruit kan komen te zien door fronten van lades over de kast heen te laten vallen. Onze klant wilde graag dat de lijnen gezien werden en dit hebben we dan ook met onze armen open omarmt. In dit geval deden we dit door de lades in de kast te laten sluiten waardoor zowel horizontale als verticale lijnen worden benadrukt. Wanneer wij een kast of keuken ontwerpen vullen we jou graag aan. Wij helpen graag met creatieve suggesties en advies je te helpen bedenken wat er allemaal mogelijk is en het beste bij jou past. Ook laten we graag zien dat een kast niet alleen uit vakken hoeft te bestaan. Zo hebben we bij deze kast onderin lades toegevoegd en op de hoogte van het tv-scherm een open vak gemaakt, waardoor de kast luchtig blijft.

DIEVORM denkt in mogelijkheden

Voor onze klant was het belangrijk dat het een luchtige kast zou worden, waar veel boeken in opgeborgen kunnen worden. Daarnaast moest het rust en openheid uitstralen en ruimte bieden voor een versterker onder het televisie scherm. Ondanks het zichtbare lijnenspel is er voor de uitvoering van de kast ervoor gekozen om de uitvoering zo minimaal mogelijk te maken door het in zijn geheel uit te voeren in een enkele grijze tint.

Wil je ook graag een wandkast laten plaatsen thuis? Maar weet je nog niet hoe deze er uit gaat zien? Neem dan contact met ons op! Wij maken samen een uniek en passend ontwerp voor jou en zorgen ervoor dat de kast perfect bij jou past. Voor meer inspiratie kunt u terecht op onze Instagram, Pinterest, Facebook of kijk naar onze andere projecten.

Waarom kies je voor DIEVORM?

  • Je hebt binnen 2 werkdagen contact met ons.
  • Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
  • Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
  • Je kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
  • DIEVORM zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar het geheel. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
  • Wij bieden jou een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.
  • Lees de reviews van klanten die je voorgingen.


moderne tv meubel met wandkast

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.