MODERNE, DESIGN, HOEK KEUKEN

Een keuken met meer dimensie.

De keuken is de plek in het huis waar we steeds vaker tijd doorbrengen. Het is voor ons steeds belangrijker om samen te eten en de dag te bespreken. We willen allemaal dat deze ruimte praktisch is, maar ook dat deze bij de gebruikers past. Dit was dan ook de vraag van onze klant uit Arnhem. Zij stonden met hun handen in het haar, omdat ze niet wisten hoe ze dit moesten realiseren zonder een saai blok aan de muur te krijgen. De wens is een keuken met genoeg opbergruimte, een strak design en een diepere dimensie. Wij van DIEVORM wisten natuurlijk meteen dat dat ging lukken en lieten onze creatieve ideeën de vrije loop gaan.

Voor ons was direct duidelijk dat de ruimte om meer dynamiek en gelaagdheid vroeg. Er is behoefte aan een luchtig en strak ontwerp, waardoor we al gauw onderzoek uitvoerden naar passende materialen. Na vele proefjes bleek al vrij snel dat de beste keus eiken gefineerd MDF is. Hierna zijn wij uitgebreid gaan testen met beits, waaruit de donkere kleur is gekomen. Door deze kleur konden wij een specifiek kleurenpalet opstellen, die uitstekend past bij deze ruimte. Er is gekozen voor zwarte accenten en een groen composietenblad met een veradering dat zorgt voor speelsheid in het ontwerp. Om meer dimensie in de keuken te krijgen is er gekozen om met latten en ingefreesde grepen te werken. Deze dieptewerking zorgt voor meer dynamiek en een strak lijnenspel. De strakke uitstraling is ook toegepast in de afwerking van de wasbak, deze is onder het composietenblad gelijmd. De luchtigheid in het ontwerp komt voort uit de vrij hangende afzuiging. De afzuiging is van zwart MDF en blank afgelakt. Tevens zorgt het ‘zwevende’ werkblad voor meer luchtigheid. Het composietenblad ligt niet direct op de kasten, waardoor het werkblad lijkt te zweven.

Deze op maat gemaakte keuken gebruikt de volledige hoogte en breedte in de ruimte. De L-vorm zorgt voor een praktische indeling en genoeg opbergruimte. De keuken is voorzien van een ingebouwde koelkast, vaatwasser en oven. De koelkast gaat open door middel van een Servo-drive. Een Servo-drive houdt in dat er met lichtjes aandrukken het volstaat om klapdeuren, voorraadlades en koelapparaten als vanzelf te openen. Voor zacht en geruisloos sluiten zorgt het Blumotion systeem. Tevens hebben we dit systeem toegepast in een op maat gemaakte lade voor de afvalbakken onder de wasbak. Want wie kent deze situatie niet? U wilt keukenafval weggooien en u heeft uw handen niet vrij om de lade te openen. Dat is geen probleem meer met de Servo-drive uno: Kort tegen het front drukken met de knie en de lade gaat automatisch open.

Om zoveel mogelijk gebruiksgemak te waarborgen, is er gekozen om in de wandkast met inbouwapparatuur ook een open vak indeling met spotverlichting toe te passen. Hierin zijn in de achterwand stopcontacten geplaatst, om gemakkelijk keukenapparaten te gebruiken. Deze open indeling zorgt naast gebruiksgemak ook voor meer luchtigheid in het ontwerp. Verder is de vaatwasser niet op de grond, maar hoger geplaatst, zodat het in- en uitpakken van de afwas makkelijker is. Ten slotte is de tegenwoordig bijna onmisbare Quooker Fusion kraan gebruikt. Dit is een duurzame kraan die voor kokend, warm en koud water zorgt.

Meubelmaker Arnhem, DIEVORM komt altijd met een passend ontwerp!

Deze klant kan weer jaren vooruit in een moderne, luchtige keuken. Wilt u ook graag uw droomkeuken realiseren? Neem dan contact met ons op en wij zullen ervoor zorgen dat u jarenlang kan genieten van een volledig op maat gemaakte keuken, van hoge kwaliteit en in de gewenste stijl. Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!

Waarom kiest u voor DIEVORM

-U heeft binnen 2 werkdagen contact met ons.
-Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
-Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
-U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
-DIEVORM zorgt ervoor dat u geen omkijken naar het geheel heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
-Wij bieden u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.