Open keuken design

Keuken op niveau

Deze keuken bevindt zich op een verhoging in het hart van de woning.

Spelen met blokken

Om ervoor te zorgen dat de ruimtelijkheid van dit vertrek behouden blijft en deze verhoogde keuken toch voldoende verbinding houdt met de andere gedeelten in het vertrek is ervoor gekozen om de keuken op te bouwen uit verschillende fris witte blokken die goed uitgelijnd zijn met de andere elementen in de ruimte zoals de bestaande witte kast en de trap. De verschillende niveaus van de blokken maken het geheel speels en passend bij de hoogteverschillen in de ruimte.

Roomdivider

Uiteraard zijn de kasten dicht omdat er vanuit de zitgedeelten direct in de keuken gekeken wordt. Het linkerblok is hoger dan het werkblad. Dit voorkomt dat er spatten van het koken op de eettafel terecht komen.

In dit blok zijn aan de buitenzijde ondiepe lades gemaakt om allerlei eet benodigdheden op te kunnen bergen, die makkelijk te pakken zijn als je de tafel gaat dekken.

Technische snufjes

  • Plasma afzuiging waarbij de (warme) luchtstroom inpandig blijft. Daardoor hoeft er geen koude lucht van buiten aangezogen te worden en gaat er geen energie verloren.  Ook wordt de lucht gezuiverd, wat bijvoorbeeld bij een pollenallergie een voordeel kan zijn.
  • Onder de wasbak is een hoge lade gemaakt die elektrisch opent door er tegenaan te duwen. Zo hoef je tijdens het koken niet met ‘ vieze handen’ je kastje te openen. Dit systeem is de servo drive van Blum. 
  • De rechterkast is een apothekerskast. Hierin is de ruimte optimaal benut. Normaal gesproken is er een open ruimte boven iedere plank om spullen eruit te kunnen pakken. Hier is dat niet gedaan. Er zijn uittrekbare lades toegepast om alles makkelijk te kunnen pakken. Door deze indeling kunnen er tweemaal zoveel spullen worden opgeborgen.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_