Open keuken design

Keuken op niveau

Deze keuken bevindt zich op een verhoging in het hart van de woning.

Spelen met blokken

Om ervoor te zorgen dat de ruimtelijkheid van dit vertrek behouden blijft en deze verhoogde keuken toch voldoende verbinding houdt met de andere gedeelten in het vertrek is ervoor gekozen om de keuken op te bouwen uit verschillende fris witte blokken die goed uitgelijnd zijn met de andere elementen in de ruimte zoals de bestaande witte kast en de trap. De verschillende niveaus van de blokken maken het geheel speels en passend bij de hoogteverschillen in de ruimte.

Roomdivider

Uiteraard zijn de kasten dicht omdat er vanuit de zitgedeelten direct in de keuken gekeken wordt. Het linkerblok is hoger dan het werkblad. Dit voorkomt dat er spatten van het koken op de eettafel terecht komen.

In dit blok zijn aan de buitenzijde ondiepe lades gemaakt om allerlei eet benodigdheden op te kunnen bergen, die makkelijk te pakken zijn als je de tafel gaat dekken.

Technische snufjes

  • Plasma afzuiging waarbij de (warme) luchtstroom inpandig blijft. Daardoor hoeft er geen koude lucht van buiten aangezogen te worden en gaat er geen energie verloren.  Ook wordt de lucht gezuiverd, wat bijvoorbeeld bij een pollenallergie een voordeel kan zijn.
  • Onder de wasbak is een hoge lade gemaakt die elektrisch opent door er tegenaan te duwen. Zo hoef je tijdens het koken niet met ‘ vieze handen’ je kastje te openen. Dit systeem is de servo drive van Blum. 
  • De rechterkast is een apothekerskast. Hierin is de ruimte optimaal benut. Normaal gesproken is er een open ruimte boven iedere plank om spullen eruit te kunnen pakken. Hier is dat niet gedaan. Er zijn uittrekbare lades toegepast om alles makkelijk te kunnen pakken. Door deze indeling kunnen er tweemaal zoveel spullen worden opgeborgen.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_keuken_design_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_theemuts zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_zwarte_apparaten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_vakken zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open vak_detail zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vak_detail High_end_design_keuken_zwart_donker_Arnhem_Schuytgraaf_hout kraan_quooker_zwarte_keuken_design_gun_metal_Arnhem_schuytgraaf donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vakken