Japandi slaapkamer meubilair

Een volledige slaapkamer inrichten voor de ultieme rustplek? Natuurlijke materialen en neutrale tinten zorgen voor een minimalistische stijl met invloeden uit zowel Japan als Scandinavië. Onze klant vroeg ons om een totaal inrichting waar de rustgevende Japandi sfeer de slaapkamer tot rustoord zou omdopen. Met lijnenspel hebben we gezorgd voor orde en ritme die terug verwijst naar de Japanse tatami matten.  Door dit lijnenspel in zowel de achterwand van het bed als de dressoir door te voeren wordt de kamer in zijn totaliteit een rustgevend geheel. Voor deze rustgevende Japandi slaapkamer hebben we een bedombouw met achterwand ontworpen met nachtkastjes aan weerszijden. Voor de andere kant van de kamer hebben we een speelse, maar rustig ogende dressoir gemaakt in dezelfde stijl als de achterwand. Ook mochten we voor achter de deur een linnenkast ontwerpen en maken die de slaapkamer compleet maakt.

Overzichtspagina_maatwerk_overig_DIEVORM_Arnhem_maatwerk_slaapkamer-meubel_dressoir_japandi

Elk proces bij DIEVORM starten we met een kennismakingsgesprek in onze studio. Gedurende dit gesprek wordt duidelijk hoe de ruimte in elkaar zit en wat voor wensen en eisen de klant heeft bij de keuken. In het gesprek werd al vrij snel duidelijk dat de klant naast het bed ook kleding wilde bewaren. Deze hebben we opgenomen door aan een zijde van het bed naast het nachtkastje een kledingkast te creëren en een plek voor een badjas.

Tijdens een vervolggesprek met de klant hebben wij het ontwerp met het materiaalvoorstel gepresenteerd. Tevens hebben wij een complete offerte aangeboden, zodat de klant exact wist hoeveel hun rustgevende Japandi slaapkamer zou kosten. Na het gesprek hebben wij dus direct de materialen en het apparatuur besteld, zodat de bouw kon beginnen. Een paar weken verder maakten we een afspraak voor de plaatsing en toen was het rustoord van deze klant realiteit.

Omdat we bij DIEVORM het belangrijk vinden om duurzaam om te gaan met onze materialen, hebben we zorgvuldig bekeken wat we na dit project konden doen met het restmateriaal. In samenwerking met een andere enthousiaste klant hebben we hier een perfecte oplossing voor gevonden. In de vorm van kastdeuren hebben we nu de 18mm Decolegno platen terug kunnen laten komen in hun eigen maatwerk kast.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u ook graag uw eigen rustoord realiseren? Neem dan contact op met DIEVORM! Wij adviseren en maken uw droom kamerinrichting. Voor inspiratie kunt u terecht op onze sociale mediakanalen InstagramFacebookPinterest of bekijk ons portfolio met afgeronde projecten. 

Waarom kiest u voor DIEVORM?

-U heeft binnen 2 werkdagen contact met ons.
-Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
-Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
-U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
-DIEVORM zorgt ervoor dat u geen omkijken naar het geheel heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
-Wij bieden u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.
-Lees de reviews van klanten die u voorgingen.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.