RVS keuken

Dit is het resultaat geworden van een RVS keuken ontwerp voor een klant van ons in Arnhem. Aan de rechter- en linkerkant zijn RVS elementen geplaatst. Dit is afgewisseld met kersenhouten fronten van de laden in het midden. Dit kersenhout komt namelijk terug in de rest van het interieur.

De hoge RVS kast bevat de koelkast. De wanden zijn volledig omkleed met 1 mm dik RVS. Ook de vaatwasmachine is op deze manier met 1 mm dik RVS omkleed. Dit geeft een strakke industriële uitstraling. Een mooi contrast met het warme hout van de laden.

RVS aanrechtblad

Onder dit RVS aanrechtblad is een vierkante RVS bak geplaatst. De verbinding tussen deze elementen is helemaal naadloos. Dit geeft allereerst een mooi beeld, maar daarnaast is het ook hygiënisch. Dat is in een keuken uiteraard belangrijk!

Onze RVS aanrechtbladen laten we op maat maken aan de hand van ons keukenontwerp.

TIP on koelkast

Bij deze koelkast is gebruikt gemaakt van het nieuwste Tip on systeem ontwikkeld voor een koelkast. Hierdoor is geen handgreep nodig op het front. Druk tegen de deur aan en de koelkast deur gaat open!

Tip on Blu motion laden

Dit mooie systeem is ook toegepast maar dan speciaal voor de laden. Als ze een stukje dicht geduwd worden trekken deze laden zich zelfstandig helemaal dicht. Dit lijkt elektrisch, maar het systeem is helemaal mechanisch.

In de bovenste laden met hoge fronten is overigens gebruikt gemaakt van binnen laden. Dit is gedaan om meer opbergruimte te creëren voor bestek en benodigdheden om te kunnen koken.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.