RVS keuken

Dit is het resultaat geworden van een RVS keuken ontwerp voor een klant van ons in Arnhem. Aan de rechter- en linkerkant zijn RVS elementen geplaatst. Dit is afgewisseld met kersenhouten fronten van de laden in het midden. Dit kersenhout komt namelijk terug in de rest van het interieur.

De hoge RVS kast bevat de koelkast. De wanden zijn volledig omkleed met 1 mm dik RVS. Ook de vaatwasmachine is op deze manier met 1 mm dik RVS omkleed. Dit geeft een strakke industriële uitstraling. Een mooi contrast met het warme hout van de laden.

RVS aanrechtblad

Onder dit RVS aanrechtblad is een vierkante RVS bak geplaatst. De verbinding tussen deze elementen is helemaal naadloos. Dit geeft allereerst een mooi beeld, maar daarnaast is het ook hygiënisch. Dat is in een keuken uiteraard belangrijk!

Onze RVS aanrechtbladen laten we op maat maken aan de hand van ons keukenontwerp.

TIP on koelkast

Bij deze koelkast is gebruikt gemaakt van het nieuwste Tip on systeem ontwikkeld voor een koelkast. Hierdoor is geen handgreep nodig op het front. Druk tegen de deur aan en de koelkast deur gaat open!

Tip on Blu motion laden

Dit mooie systeem is ook toegepast maar dan speciaal voor de laden. Als ze een stukje dicht geduwd worden trekken deze laden zich zelfstandig helemaal dicht. Dit lijkt elektrisch, maar het systeem is helemaal mechanisch.

In de bovenste laden met hoge fronten is overigens gebruikt gemaakt van binnen laden. Dit is gedaan om meer opbergruimte te creëren voor bestek en benodigdheden om te kunnen koken.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_