Stellingkast

Het uitgangspunt voor deze werkkamer was dat hij een wat industriëler uiterlijk zou krijgen. Daarom is gekozen voor een stellingkast die reikt tot aan het plafond. Alles mag getoond worden.
De planken van de kast zijn gemaakt van steigerhout en het frame is van staal dat op kleur is gespoten.

Voor de onderkasten is gekozen voor een rustig groen dat mooi past bij het hout en het zwart.

Geheel

Het bureau is onderdeel geworden van de kast. Aangezien op dit bureau alleen met een laptop wordt gewerkt zijn de naden tussen de planken en de structuur van de planken verder geen probleem. Toch is er ook veel schuurwerk gedaan om de planken mooi vlak te krijgen.

Het bureau en de kast vormen een groot geheel en geven een rustig beeld. Ook letterlijk; omdat het bureau uitzicht heeft op het groen buiten.

Functioneel

In de stellingkast past een flinke collectie boeken. De administratie en de kantoorbenodigdheden kunnen in deze werkkamer in de onderkasten worden bewaard. De deurtjes zijn greeploos omdat het tip-on syteem is toegepast. Daarbij kun je het deurtje aantikken om te openen.

Wat ons betreft hoeft een werkkamer niet alléén praktisch te zijn. Zeker als je er veel tijd doorbrengt is het fijn als het interieur harmonieus is.

 

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    moderne_woning_open kasten_speels_design_landhuis_Velp_DIEVORM_lage kast_paddenstoel lamp moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_design_groen_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen vide_open_vakken_kasten_modern_design_speels_dynamisch_lage_kast_glas_DIEVORM_Arnhem_Rotterdam moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Velp speelse_open_vakken_kast_modern_design_wit_hoog plafond_lage kast_DIEVORM_enschede moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen