Strakke inloopkast

Waar leg jij de focus op? Voor onze klant was dit geen moeilijke vraag. Het interieur van deze kamer moest eenvoudig zijn een tijdloos. De stukken van deze klant hebben diverse uitstralingen wat ervoor zorgt dat het maatwerk deze moest verbinden en daarnaast ook een neutrale kader moest zijn.

Hoe zorg je ervoor dat zo’n grote kast niet te massief is?

Iets simpels wat we hebben gedaan om het niet te massief aan te laten voelen is het gebruik van lichte kleuren. Door deze grijs groenige tint ontstaat er al veel rust. Daarnaast zijn de lades in een houtlook, wat heel natuurlijk aan voelt en warmte brengt. Bovenop de kast hebben we verlichting aangebracht. Dit zodat er optisch meer ruimte ontstaat tussen de kast en het plafond. Het plafond wordt verlicht en voelt daardoor groter aan.

3 tips voor een tijdloos interieur

1 Kijk naar je behoeftes en hoe deze veranderen

Het is belangrijk om rekening te houden met de veranderende behoeften van jou en je gezin bij het laten ontwerpen van maatwerk meubels zoals een strakke inloopkast. Overweeg bijvoorbeeld de leeftijd van jezelf of je kinderen en bedenk wat nu en in de toekomst handig kan zijn. Wil je nu een speelhoek en later een studieplek? Denk vast vooruit en laat je maatwerk met je meegroeien.

2 Focus op eenvoud: Less is more, een bekend motto dat goed tot uiting komt bij deze kast. Door te kiezen wat je een stap terug laat doen in je interieur kan je iets anders meer in de spotlight zetten en echt laten schitteren. Heb je kunst, een prachtige foto een gave bank of wil je juist het maatwerk in de spotlight zetten? Dit lukt extra goed door rust te brengen in de rest van je interieur. Een specifieke tint, alles in strakke lijnen en ritme zijn een aantal manieren waarop je die eenvoud kan gebruiken om jouw interieur te laten stralen en tijdloos te laten zijn.

3 Kies wat bij jou past, en waar jij gelukkig van wordt!!

Maatwerk gaat niet alleen over het vervullen van praktische behoeften, maar ook over het uitdrukken van je eigen stijl en identiteit. Een tijdloze inloopkast ziet er voor iedereen weer anders uit. Neem de tijd om te reflecteren op wat je echt gelukkig maakt en wat jouw huis tot een thuis maakt. Laat je inspireren door je favoriete kleuren, texturen, materialen en stijlen, en integreer ze op een manier die jouw unieke smaak en levensstijl weerspiegelt. Het resultaat zal een interieur zijn dat niet alleen functioneel en mooi is, maar ook jouw thuis waarin jij tot rust kan komen en echt jezelf kan zijn.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.