Thuis werkplek

Of je nu wel of niet zelfstandige bent; tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die thuis werken. Daardoor ontstaat er ook steeds vaker behoefte aan een goede thuis werkplek in huis. Een plek met een ruim bureau waar een computer op kan staan en waar ook ruimte is om bijvoorbeeld administratie te kunnen voeren of tekeningen te kunnen uitwerken.

Goede werkplek

Een goede werkplek moet uiteraard ergonomisch zijn, zoals bijvoorbeeld een bureau dat de juiste afmetingen heeft. De hoogte is hierbij belangrijk, maar ook voldoende diepte, zodat men recht voor het beeldscherm kan zitten en met voldoende afstand.

Praktisch gezien vraagt een werkplek uiteraard ook om voldoende werk- en opbergruimte. Een bureau dat vol ligt werkt toch minder prettig. Op de foto’s die u hier ziet is dan ook gebruik gemaakt van twee lange werkbladen en is veel kastruimte aan één van de wanden gecreëerd. Verder zijn er diepe lades gemaakt om dossiers in te kunnen hangen.

Sfeer en productiviteit

Genoeg daglicht in de werkruimte is ook belangrijk. Het blijkt zelfs dat de mens dan productiever is! Aangezien beide werkbladen in het verlengde van de kamer liggen valt het daglicht op beide plekken goed op de bureaus.

Tot slot is het ervaren van een een prettige sfeer van de werkruimte een factor die bijdraagt aan productiviteit. Hoewel smaken verschillen, blijkt een ruimte die te steriel is en geen warme elementen heeft als minder prettig te worden ervaren. De vloer van hout geeft het warme element aan deze werkkamer. De witte hoogglans meubels en het afstemmen van de lijnen tussen de meubels en de rest van de kamer zorgen hier aansluitend voor frisheid en rust.

Technische info

  • De meubels zijn grotendeels gemaakt van MDF dat is afgewerkt met een witte hoogglans lak.
  • De werkbladen zijn daarentegen vervaardigd uit HPL (High Pressure Laminate)
  • De lades en kastdeuren zijn voorzien van het Tip-on systeem (opent door duwen)
  • De muurelementen zijn ‘ blind’  opgehangen

Maatwerk?

Heeft u een grotere of juist kleinere ruimte? Een andere smaak of heel andere elementen nodig voor uw werkplek? Dievorm denkt graag met u mee. Neem contact met ons op via de oranje knop rechts bovenaan deze pagina.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    moderne_woning_open kasten_speels_design_landhuis_Velp_DIEVORM_lage kast_paddenstoel lamp moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_design_groen_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen vide_open_vakken_kasten_modern_design_speels_dynamisch_lage_kast_glas_DIEVORM_Arnhem_Rotterdam moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Velp speelse_open_vakken_kast_modern_design_wit_hoog plafond_lage kast_DIEVORM_enschede moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen