Totaalinterieur woonkamer

Hoe gaat jouw maatwerk eruit zien?

Meubilair dat niet alleen functioneel is, maar ook een uniek aangepast op jou. Bij DIEVORM geloven we dat individualiteit essentieel is, en daarom creëren we tv-meubels op maat op een volledig ambachtelijke manier. Geen twee meubels zijn hetzelfde, omdat we elk stuk op een unieke manier vormgeven. En hier is het mooie: jij, als klant, hebt volledige zeggenschap over de keuze van materialen, kleuren en ontwerp.

Wij ontwerpen samen met onze klanten

Als je nog niet precies weet hoe het eindresultaat eruit moet zien, is dat geen probleem. Wij begeleiden je graag bij het kiezen van materialen en kleuren om het perfecte resultaat te bereiken. Onze ontwerpen bieden je ook een helder beeld van wat mogelijk is. Voor een recente klant uit Wageningen was dit proces een ware ontdekkingsreis. Samen hebben we uitgebreid gesproken over materialen, vormgeving en kleuren, waardoor de meubels niet alleen door ons werd ontworpen, maar een gezamenlijke creatie werd.

Het startpunt van het ontwerpproces was de vraag van de klant of wij een uniek tv-meubel konden maken met een werkplek voor in de woonkamer. Ons kennismakingsgesprek in ons showroom en werkplaats in Arnhem bracht niet alleen de wensen en eisen van de klant aan het licht, maar ook de unieke klik tussen beide partijen. Na goedkeuring van de eerste offerte doken we dieper in het ontwerp. Welke materialen gaan we gebruiken? Wat zijn de definitieve maten? Het uiteindelijke ontwerp werd vastgesteld na nauwkeurig inmeten en het maken van cruciale keuzes, maar leuke keuzes.

Wij hebben onze eigen werkplaats

Zodra de klant groen licht gaf voor de bouw van het ontwerp, zijn we onmiddellijk begonnen met het bestellen van de benodigde materialen. Hierdoor konden onze vakmensen snel aan de slag in onze eigen werkplaats. Het proces van het maken van een totaalinterieur bestond uit het maken van verschillende elementen die zorgvuldig werden samengevoegd en afgewerkt met decoratieve platen. Door onze unieke combinatie van ontwerpen en bouwen konden we problemen direct aanpakken en kunnen we mogelijke last-minute aanpassingen doorvoeren.

Het resultaat

Na enkele weken van productie waren we klaar om het unieke tv-meubel bij de klant thuis te plaatsen. Het resultaat? Een meubel met zowel een hoog als laag gedeelte. Het hoge gedeelte fungeert als een gesloten opbergkast, met o.a. ruimte om binnenin elektronica op te laden. Het lage gedeelte is ontworpen als werkplek en is verbonden met de hoge kast door middel van lage open vakken. Boven de lage kastjes aan de andere kant van de ruimte is er een plek om de televisie aan de muur te hangen. In deze lage kast is er een speakerdoek geplaatst om speakers buiten het zicht te kunnen plaatsen zonder belemmering van het geluid.

Beide delen van de woonkamer worden met elkaar verbonden? Vindt je het lastig om dit toe te passen? Wij helpen graag. Door kleur, vormentaal en materialen is deze woonkamer volledig met elkaar verbonden en wordt het een totaalinterieur. Dit is onder andere gedaan door hangende open vakkenkastjes aan de muren die sfeer brengen in het interieur door spotjes zowel in als onder de vakken.

Strakke afwerking

Door meerdere technieken en afwerkingen met elkaar te combineren krijgt deze woonkamer een strak resultaat. Een blinde verbinding van het plaatmateriaal laat het bovenblad van het tv meubel op eerste instantie lijken op massief hout. Een push to open systeem, zorgt voor greeploze fronten wat extra rust brengt in het geheel.

Het eindresultaat? Een uniek tv-meubel in een fris kleurenschema met een strakke vormgeving, wat een moderne uitstraling geeft. Als je ook geïnteresseerd bent in een op maat gemaakt tv-meubel of kast die perfect past bij jouw stijl en behoeften, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden tijdens een informeel kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Nieuwsgierig geworden? Bekijk gerust ons portfolio met afgeronde projecten of ga naar onze Instagram of Pinterest voor meer inspiratie.

 moderne tv meubel met wandkast

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.