Trapkast

Opbergen

Trapkast nodig? De ruimte onder een trap is een goede plek om een mooie kast te maken. Zeker als de trap in de woonkamer staat is dit een kans om er een sfeervol geheel van te maken. De wand helemaal dichtmaken maakt de wand wat saai. De kastenwand is een groot element in de ruimte, daarom is er hier gekozen voor een combinatie van open en dichte gedeeltes. Het open gedeelte is tevens verlicht.

Naast het creëeren van opbergruimte en een rustig geheel, is er in de vakken ook een mogelijkheid om de kastenwand sfeervol te kunnen aankleden. Deze zijde van de eetkamer is nu een rustig en gezellig geheel geworden.

Materiaal

Het contrast tussen de warme houten treden van eiken en de witte strakke kast valt hierbij op. De trap wordt hierdoor een sierlijk element. De wand blijft licht en rustig door het wit gespoten MDF.

 

trapkast makenNeem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_