TV MEUBEL, HANGEND, INGEBOUWD

TV meubel: opzichtig of juist niet?

U kent ze wel, tv meubels die als een blok in de kamer staan en wegens de televisie die hierop staat alle aandacht claimt. Wij van Dievorm zijn van mening dat dit opzichtige meubel wel een stapje terug mag doen van de voorgrond en een geheel mag vormen met de ruimte. Juist daardoor kan de vormgeving van het meubel bewonderd worden. Bij dit project hebben we daarom gekozen om strakke lijnen te gebruiken en een neutrale kleur te kiezen.

Soms lijkt het alsof alle toebehoren van de tv zoals kabels, mediaboxen en afstandsbedieningen de woonkamer overnemen. Dit onrustige beeld is makkelijk weg te nemen door een juist ontworpen tv meubel van Dievorm. Bij deze klant hebben we juist de simpele vormgeving van de televisie zelf als leidende vorm gekozen. Hierdoor is er een verbintenis met de televisie, maar ook met de ruimte ontstaan. Door een verstelbare muurbeugel te gebruiken houden we rekening met de zichthoogte en zichthoek zodat televisie kijken een comfortabele en plezierige bezigheid blijft.

Meubelmaker Arnhem, Dievorm weet wat bij uw interieur past!

Is uw woonkamer ook toe aan een tv meubel die bij uw interieur past, op maat gemaakt is en volledig aan al uw wensen voldoet? Neem dan contact met ons op! Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    moderne_woning_open kasten_speels_design_landhuis_Velp_DIEVORM_lage kast_paddenstoel lamp moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_design_groen_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen vide_open_vakken_kasten_modern_design_speels_dynamisch_lage_kast_glas_DIEVORM_Arnhem_Rotterdam moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Velp speelse_open_vakken_kast_modern_design_wit_hoog plafond_lage kast_DIEVORM_enschede moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen