TV MEUBEL OP MAAT GEMAAKT

TV kijken: een moment van gezelligheid en ontspanning.

Soms is het heerlijk om na een drukke dag op het werk op de bank neer te strijken achter de TV. Een moment van rust en ontspanning om de hectiek van de dag te verwerken, en met anderen gezellig samen wat leuks te kijken. Hoewel we het soms ontkennen, speelt de televisie zeker een rol in ons leven. We raadplegen dit medium voor verschillende zaken, zoals op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, informatief, ontspanning en amusement. Omdat we vrijwel iedere dag gebruik maken van de TV vinden wij het belangrijk om dit apparaat goed in de ruimte te zetten.

Een goed ontworpen en op maat gemaakte TV meubel speelt hier de hoofdrol in. Voor onze klant uit Diemen hebben we direct de volledige wand aangepakt om zo eenheid en rust uit te stralen. De gekozen materialen en bedienbare verlichting zorgen voor een zachte combinatie waardoor de ruimte een fijne plek is geworden om in thuis te komen. De strakke lijnen zorgen voor structuur en een modern gevoel wat goed aansluit op de vormgeving van dit nieuwbouwhuis.

Door alle kabels weg te werken en de TV op te hangen is het gelukt om de rust van de achterwand te behouden. Omdat de achterwand een decoratieve houtstructuur heeft kan deze, indien niet goed gedoseerd, best druk lijken. Hier hebben we rekening mee gehouden door de randen van de vakken te beplakken met een multiplex band met structuur zodat het afsteekt op de witte panelen en vakken.

Meubelmaker Arnhem, Dievorm creëert alles vanuit eigen meubelmakerij!

Bent u er ook aan toe om in een oase van rust thuis te komen na een lange, drukke dag op het werk? Neem contact met ons op en dan zorgen wij ervoor dat uw woonkamer de gewenste sfeer uit zal ademen. Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!

 

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_