Uniek tvmeubel

Een uniek tvmeubel, dat willen we allemaal wel. Maar wanneer is een tvmeubel uniek? En hoe komt u eraan? DIEVORM heeft het antwoord, wij maken elk meubel geheel op ambachtelijke wijze op maat. Hierdoor is elk televisie meubel uniek, doordat wij geen enkel meubel op dezelfde manier maken. De uiteindelijke keuzes voor materiaal, kleur en vormgeving worden door u als klant bepaald. 

Heeft u nog geen beeld bij het eindresultaat? Geen probleem, wij helpen u te kiezen in materialen en kleuren, waardoor u het beste resultaat krijgt. Ook zorgen onze ontwerpen met aanzichten voor een duidelijk beeld van onze visie. Voor onze klant uit Westervoort was dit het ideale proces om te doorlopen. Samen hebben we meerdere gesprekken gehad over materialen, vormgeving en kleuren. Op deze manier is het tvmeubel niet door ons, maar met ons ontworpen. 

Ontwerpproces van een uniek tvmeubel

Het proces is gestart met de vraag vanuit de klant of wij een uniek tvmeubel kunnen maken. Dit leidde tot een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Arnhem. Uit dit gesprek bleek direct dat er een klik tussen beide partijen was. Gedurende het gesprek werden alle wensen en eisen besproken. Daarnaast bekeken we de ruimte en mogelijkheden voor het tvmeubel. Door het goede persoonlijke contact was het voor de klant makkelijk om een ontwerp met bijbehorende offerte te laten maken. 

Op het moment dat de klant akkoord was met de eerste offerte, zijn we dieper verder gegaan in het ontwerp. Want welke materialen worden het definitief en zijn alle maten goed? Na het inmeten en het definiëren van de keuzes is het ontwerp definitief gemaakt. Toen eenmaal het akkoord vanuit de klant kwam om het ontwerp te mogen bouwen, zijn we direct begonnen met het bestellen van materialen. Hierdoor kunnen onze meubelmakers zo snel mogelijk aan de slag. 

Een uniek tvmeubel op ambachtelijke wijze maken is niet zo makkelijk als het lijkt. Er moeten meerdere corpussen gemaakt worden. Deze worden vervolgens aan elkaar bevestigd en afgewerkt met decoratieve platen. Eventuele problemen of last minute aanpassingen konden wij direct tackelen, omdat wij op ambachtelijke wijze en met uiterste precisie werken in onze eigen werkplaats. Op deze manier zijn onze communicatielijnen zeer kort en wordt het resultaat altijd perfect. Na een paar weken bouwen, zijn wij zover om het unieke tvmeubel bij u thuis te komen plaatsen. 

uniek tvmeubel_westervoort_driesprong

Resultaat

Dit unieke tvmeubel bestaat uit een hoog en laag gedeelte. Het hoge gedeelte is een open vakken kast. Hierin worden boeken en kunst opgeborgen. Het open vak met de verlichting zorgt ervoor dat de ogen direct gericht worden op de gouden beeldjes. Het lage gedeelte van de kast is voor het opbergen van spullen. Deze deurtjes zorgen ervoor dat eventuele rommel niet gezien wordt. Aan de wand boven de lage kastjes wordt de televisie en een schilderij opgehangen.

De kast en de achterwand hebben we gemaakt van 18mm zwart gemelamineerd spaanplaat (U12000 SD) van Baars en Bloemhoff. De schappen in de open kast en de deuren zijn gemaakt van 18mm dik decoratief spaanplaat van Decolegno. Wij hebben de S071 Sherwood/Maloja gebruikt. Dit is een mooie donker bruine houtlook en past perfect in combinatie met het zwart. De deuren worden geopend door middel van tip-on systemen. Hierdoor zijn er geen handgrepen nodig.

uniek tvmeubel_westervoort_driesprong

‘ Het ontwerp is uniek en toch past het perfect bij ons.
Ze leveren topwerk en het proces is uitermate fijn doorlopen.’ – B. Driesprong

Het resultaat is een uniek tvmeubel, in een donkerkleurenschema en met een strakke vormgeving. Dit maakt de stijl modern, maar toch natuurlijk, omdat de houtnerven zichtbaar blijven. Wilt u ook graag een uniek tvmeubel laten maken? Of bent u benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen maken? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op! Wij bespreken samen de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Toch liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan ons portfolio met afgeronde projecten of ga naar onze Instagram of Pinterest.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.


    Maatwerk_zolder_kast_opmaat_garderobekast_schuindak_inbouw_design_strak_modern_verlicht_Arnhem_Nijmegen_Utrecht_Oosterbeek_Amsterdam_Apeldoorn.jpg