Verborgen Trapkast

Ruimte beter benutten en oogstrelend resultaat. Dat is vaak de wens van onze opdrachtgevers, zo ook nu. Onder de trap wilde onze opdrachtgever een plek creëren waar veel opgeborgen kon worden.

 

Rust en eenheid

Deze kast verbergt de trap en geeft meer functionaliteit en een rustig beeld in hun woonkamer. Samen hebben we besloten de trap als het ware helemaal in te pakken. Daarnaast zorgt een geheime deur voor toegang in deze verborgen trapkast en lijkt het op eerste gezicht haast op een normale wand met een nis.

 

Verlicht

In de nis zijn er drie planken om iets op te plaatsen. Samen met geïntegreerde spots is het mogelijk om ook in de avonduren extra genieten van je dierbare spullen en de kast. Naast deze manier om je eigen spullen mooi uit te lichten zijn spots in een kast een goede manier om sfeer in je huis te brengen.

Bij DIEVORM gebruiken wij vaak spots en LED-verlichting in het maatwerk wat op afstand te bedienen is, wel zo fijn om deze gemakkelijk aan/uit te schakelen of de felheid bij te stellen!

 

Een verborgen pareltje

Zoals elke kast is het goed meten wat er kan van belang, maar met een trap en twee verschillende plafondhoogtes toch extra complex. Deze uitdaging laten we natuurlijk niet liggen, en hebben zelfs aan zowel de binnen- als buitenzijde opbergplekken gerealiseerd. Aan de buitenzijde zijn er verlichte open vakken, en onder het zitje een opberglade. Aan de binnenzijde is er een kolom verborgen en zijn er aan de 2 tegenover elkaar liggende zijdes opbergkasten. Dit laat nog extra ruimte over onder de trap en tussen de kasten om fijn naar binnen te stappen.

 

De kast geeft een rustig beeld door het massief eiken in de open vakken en als zitoppervlak. Deze kast is uitgevoerd met het plaatmateriaal van Decolegno wat wij bij DIEVORM graag gebruiken door de fijne afwerking.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.