Donker Licht Contrast

Donker hout geeft vaak een warme sfeer en heeft een chique karakter. Het zorgt echter voor een groot contrast als het tegen een lichte muur is geplaatst waardoor de kamer wat kleiner kan lijken.

In dit ontwerp zijn de voordelen van donker hout gebruikt maar is gekozen voor een combinatie met strak wit MDF waardoor de kast niet te zwaar oogt en er een evenwichtig spel ontstaat tussen licht en donker.

Spelenderwijs

Naast de verschillende kleuren is ook gekozen voor een lossere vorm van de kast. Het donkere wandelement dat niet vastzit aan de kast geeft meer lucht en ruimte.

Open haard

Verrassing… In het lange donkere element dat op de grond staat is een haard verwerkt. Door de dubbele RVS rand kan dit vuur gewoon op een houten kast branden!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem

wandkast en wandelement design dievorm amsterdam wandkast en wandelement design dievorm amsterdam open haard design amsterdam dievorm wandkast en open haard design dievorm amsterdam wandkast en wandelement design dievorm amsterdam wandkast en wandelement design dievorm amsterdam kastontwerp