Wandkast donker design

Donker Licht Contrast

Donker hout geeft vaak een warme sfeer en heeft een chique karakter. Het zorgt echter voor een groot contrast als het tegen een lichte muur is geplaatst waardoor de kamer wat kleiner kan lijken.

In dit ontwerp zijn de voordelen van donker hout gebruikt maar is gekozen voor een combinatie met strak wit MDF waardoor de kast niet te zwaar oogt en er een evenwichtig spel ontstaat tussen licht en donker.

Spelenderwijs

Naast de verschillende kleuren is ook gekozen voor een lossere vorm van de kast. Het donkere wandelement dat niet vastzit aan de kast geeft meer lucht en ruimte.

Open haard

Verrassing… In het lange donkere element dat op de grond staat is een haard verwerkt. Door de dubbele RVS rand kan dit vuur gewoon op een houten kast branden!Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_