Wandkast uitbreiden

Welk gedeelte van deze wandkast is nieuw? Ziet u het?

Heeft u bij ons een kast laten maken en wilt u deze meenemen naar een andere woning? Of krijgt de kast een andere plaats of functie? Na overleg met u over de aanvullende wensen kunnen wij het eerdere ontwerp van de wandkast gedeeltelijk aanpassen of uitbreiden. Zo hoeft u geen nieuwe kast aan te schaffen en kunt u weer jaren vooruit. Uiteraard wordt het ontwerp aangepast in lijn met de eerdere uitgangspunten zodat niet goed te zien is welk gedeelte later is toegevoegd.

wandkast uitbreiding

De wijziging of uitbreiding kan op verschillende manieren.

persoonlijke kleur

Door toevoeging van een kleur of een dicht gedeelte, of een extra kolom bijvoorbeeld. Hier is de kleur groen een mooie aanvulling op het lichtroze palet. Zo wordt de kast geheel eigen en wordt hij een belangrijk element in het interieur.

LED Dynamic

De twee LED strips kunnen ingesteld worden in warm of koud licht; de kleurtoon (Kelvin). Dit is handig om te kunnen beïnvloeden afhankelijk van de lichtinval en de sfeer die je op dat moment wilt bereiken.

Speaker box

Ook is er in de kast een paneel opgenomen waarachter de speaker zit verwerkt.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.


    Maatwerk_zolder_kast_opmaat_garderobekast_schuindak_inbouw_design_strak_modern_verlicht_Arnhem_Nijmegen_Utrecht_Oosterbeek_Amsterdam_Apeldoorn.jpg