Wandkast uitbreiden

Welk gedeelte van deze wandkast is nieuw? Ziet u het?

Heeft u bij ons een kast laten maken en wilt u deze meenemen naar een andere woning? Of krijgt de kast een andere plaats of functie? Na overleg met u over de aanvullende wensen kunnen wij het eerdere ontwerp van de wandkast gedeeltelijk aanpassen of uitbreiden. Zo hoeft u geen nieuwe kast aan te schaffen en kunt u weer jaren vooruit. Uiteraard wordt het ontwerp aangepast in lijn met de eerdere uitgangspunten zodat niet goed te zien is welk gedeelte later is toegevoegd.

wandkast uitbreiding

De wijziging of uitbreiding kan op verschillende manieren.

persoonlijke kleur

Door toevoeging van een kleur of een dicht gedeelte, of een extra kolom bijvoorbeeld. Hier is de kleur groen een mooie aanvulling op het lichtroze palet. Zo wordt de kast geheel eigen en wordt hij een belangrijk element in het interieur.

LED Dynamic

De twee LED strips kunnen ingesteld worden in warm of koud licht; de kleurtoon (Kelvin). Dit is handig om te kunnen beïnvloeden afhankelijk van de lichtinval en de sfeer die je op dat moment wilt bereiken.

Speaker box

Ook is er in de kast een paneel opgenomen waarachter de speaker zit verwerkt.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_