Design inbouwkast hal

Lijnen trekken

Om een samenspel te garanderen tussen de inbouwkast en de rest van deze bijzondere hal is ervoor gekozen om de lijnen van de tegenoverliggende muren terug te laten komen in de vlakverdeling van de deuren.

Blauw punt

Uiteraard kan een volledig witte hal prachtig zijn. Dit is ook bijna het geval, ware het niet dat er een spanning is ontstaan door te kiezen voor een blauw element. Dit element kan gebruikt worden als bankje of als tentoonstellingsruimte voor bijvoorbeeld een grote vaas met bloemen.

Wingdeuren

De deuren van deze kast zijn zogenaamde wingdeuren die openvouwen. Het voordeel hiervan is dat de draaicirkel van de deuren slechts 50 cm is in plaats van een meter bij een normale deur van deze afmeting.
De toegankelijkheid van deze kast is echter wel 2 meter breed als de deuren geopend zijn.

Bijna naadloos

Wat tot slot opvalt is dat de naden tussen de kast en het plafond en de vloer zeer smal zijn. Namelijk tussen plafond en kast betreft slechts 10 mm en bij de vloer 12 mm. Dit zorgt ervoor dat het er zeer strak uitziet.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_