INBOUWKAST EN BUREAU IN WERKRUIMTE

De werkruimte: een combinatie van productiviteit en creativiteit.

De belangrijkste functie van een werkruimte of kantoor is natuurlijk het kunnen uitoefenen van het beroep. Tegenwoordig is het een trend om vanuit huis te werken wat veel voordelen kan hebben op privé en zakelijk gebied. Deze trend werd voor onze klant uit Velp de realiteit. Echter moest er eerst een ruimte gecreëerd worden die volledig aan hun wensen voldeed. Maar hoe slaagt u erin om een ruimte te creëren waarin productiviteit en creativiteit gecombineerd worden tot een juiste, prettige werkruimte? Heel gemakkelijk, u neemt contact met ons op!

Door gebruik te maken van het vele lichtinval in deze ruimte hebben wij gekozen voor een lichte kleur, wat deze lichte, luchtigheid van de ruimte op de juiste manier accentueert. De combinatie van lichte en donkere materialen in het bureau en inbouwkast creëren een duidelijk contrast met elkaar, wat zorgt voor een opwekkende, stimulerende sfeer. Toch is in deze werkkamer de rust bewaard gebleven waardoor de concentratie alle kans krijgt om productief aan de slag te gaan.

De vakken achter de deuren van de kast bieden een wereld aan opbergruimte voor iedere vorm van kantoorobjecten, evenals de lades van het bureau. De open vakken bieden de mogelijkheid om wat persoonlijke spullen tentoon te stellen om zo de aansluiting te maken met de rest van het huis.

Meubelmaker Arnhem, DIEVORM maakt alles voor u naar wens!

Mocht u er nu ook aan zitten denken om vanuit huis te gaan werken, en wilt u graag deskundig advies van ons ontvangen om de juiste werkplek voor u te creëren? Neem dan contact met ons op. Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.