ZOLDER INBOUWKAST ONDER SCHUIN DAK

De zolder: een ruimte die gezien mag worden.

De meest gebruikte oplossing om opbergruimte te creëren op zolder is het plaatsen van schotten, ondanks dit vaak niet de meest praktische oplossing is. Meestal zijn er dan kleine ruimtes gemaakt die moeilijk toegankelijk zijn en waar spullen onhandig in opgeslagen worden. Dan biedt op zolder een inbouwkast onder een schuin dak de ultieme uitkomst. Wij van Dievorm vinden dat dit praktisch en ook vooral esthetisch gebouwd moet worden!

Maak van uw zolder een ruimte die gezien mag worden, met een kast op maat waarvan u geniet van het lijnenspel. Door in het ontwerp rekening te houden met uw gebruikerseisen kunnen we een kast creëren met de juiste indeling, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.

Ondanks zolders vaak een schuin dak, kap of wand hebben is dat voor ons geen enkel probleem. Door gebruik te maken van een laser kunnen wij de inbouwkast perfect op maat in de ruimte plaatsen. Hierdoor kunnen we het aanzicht van de kast de juiste uitstraling geven om zo de gewenste sfeer in de ruimte te benadrukken.

Op de afbeeldingen kunt u een goed voorbeeld hiervan bekijken. Het doel van het ontwerp is om de ruimte rust uit te laten stralen, omdat de zolder als slaapkamer gebruikt wordt. Door het moderne strakke lijnenspel te combineren met het rustieke, nostalgische gevoel van de houten balken is er een interessante match ontstaan. Door spots te gebruiken in de open vakken is er ruimte geboden om persoonlijke, waardevolle objecten te presenteren in de ruimte.

Meubelmaker Arnhem, Dievorm bouwt kasten exact op maat!

Vind u het ook tijd om uw zolder om te toveren in een prachtige ruimte waarin praktisch en esthetiek de hoofdrollen spelen? Neem dan contact met ons op! Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_