ZOLDER INBOUWKAST ONDER SCHUIN DAK

De zolder: een ruimte die gezien mag worden.

De meest gebruikte oplossing om opbergruimte te creëren op zolder is het plaatsen van schotten, ondanks dit vaak niet de meest praktische oplossing is. Meestal zijn er dan kleine ruimtes gemaakt die moeilijk toegankelijk zijn en waar spullen onhandig in opgeslagen worden. Dan biedt op zolder een inbouwkast onder een schuin dak de ultieme uitkomst. Wij van DIEVORM vinden dat dit praktisch en ook vooral esthetisch gebouwd moet worden!

Maak van uw zolder een ruimte die gezien mag worden, met een kast op maat waarvan u geniet van het lijnenspel. Door in het ontwerp rekening te houden met uw gebruikerseisen kunnen we een kast creëren met de juiste indeling, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.

Ondanks zolders vaak een schuin dak, kap of wand hebben is dat voor ons geen enkel probleem. Door gebruik te maken van een laser kunnen wij de inbouwkast perfect op maat in de ruimte plaatsen. Hierdoor kunnen we het aanzicht van de kast de juiste uitstraling geven om zo de gewenste sfeer in de ruimte te benadrukken.

Op de afbeeldingen kunt u een goed voorbeeld hiervan bekijken. Het doel van het ontwerp is om de ruimte rust uit te laten stralen, omdat de zolder als slaapkamer gebruikt wordt. Door het moderne strakke lijnenspel te combineren met het rustieke, nostalgische gevoel van de houten balken is er een interessante match ontstaan. Door spots te gebruiken in de open vakken is er ruimte geboden om persoonlijke, waardevolle objecten te presenteren in de ruimte.

Meubelmaker Arnhem, DIEVORM bouwt kasten exact op maat!

Vind u het ook tijd om uw zolder om te toveren in een prachtige ruimte waarin praktisch en esthetiek de hoofdrollen spelen? Neem dan contact met ons op! Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.


    Maatwerk_zolder_kast_opmaat_garderobekast_schuindak_inbouw_design_strak_modern_verlicht_Arnhem_Nijmegen_Utrecht_Oosterbeek_Amsterdam_Apeldoorn.jpg