Raambank op maat laten maken

Als je een mooi uitzicht hebt, zoals bij deze dijkwoning, vraagt dat om een zitplaats om ervan te genieten! Hier is gekozen voor een meubel bestaande uit een raambank op maat gecombineerd met een kast. Dit meubel valt mooi om het raam heen zonder teveel aandacht en ook niet teveel ruimte te vragen. Het versterkt juist de blik naar buiten omdat het fungeert als een soort lijst.

Materiaal

Om het geheel licht te houden, maar niet te eentonig is gekozen voor een combinatie van fris wit gespoten melamine met warme accenten van geolied eiken.

Deel van het geheel

Deze raambank is onderdeel van een ontwerp van drie meubels voor deze ruimte die samen een geheel vormen.

klik hier voor het TV meubel

Klik hier voor de wandkast

tv meubel design wandkast design raambank design

“Het maatwerk meubilair dat bestaat uit diverse kasten in de woonkamer zien er kwalitatief heel goed uit en precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden. Dievorm heeft goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. De diverse kasten maken een mooie eenheid in onze woonkamer. Dievorm bestaat uit vriendelijke kundige mensen en stellen de klant centraal.”

Fam. Philips Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    moderne_woning_open kasten_speels_design_landhuis_Velp_DIEVORM_lage kast_paddenstoel lamp moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_design_groen_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen vide_open_vakken_kasten_modern_design_speels_dynamisch_lage_kast_glas_DIEVORM_Arnhem_Rotterdam moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Velp speelse_open_vakken_kast_modern_design_wit_hoog plafond_lage kast_DIEVORM_enschede moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen