Wandkast design op maat gemaakt

Deze wandkast staat in het middelpunt van deze woonkamer. Dat is niet voor niks! Ten eerste heeft het meubel de functie om de dierbaarste en mooiste items van de bewoners tentoon te gaan stellen. Ten tweede zorgt de wandkast voor een beslotener zitgedeelte zonder de verbinding met het eetgedeelte te verliezen.

Om te voorkomen dat het een log en afgebakend element wordt is er voor gekozen enkele planken iets te laten doorlopen. Daardoor blijft het meubel vloeiend en beweeglijk.

Materiaal en kleur

De kast is grotendeels vervaardigd uit wit gespoten melamine. Dit houdt het geheel fris en luchtig. Ook gaat wit niet snel vervelen. Om het geheel toch warm te houden zijn er onderdelen van geolied eiken aan toegevoegd. Het blauwgrijs, wit en eiken vormen een succesvol trio in deze woonkamer.

Deel van het geheel

Deze wandkast is onderdeel van een ontwerp van drie meubels voor deze ruimte die samen een geheel vormen.

Klik hier voor de raambank

klik hier voor het TV meubel

tv meubel design wandkast design raambank design

“Het maatwerk meubilair dat bestaat uit diverse kasten in de woonkamer zien er kwalitatief heel goed uit en precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden. Dievorm heeft goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. De diverse kasten maken een mooie eenheid in onze woonkamer. Dievorm bestaat uit vriendelijke kundige mensen en stellen de klant centraal” Fam. PhilipsNeem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_